Viziunea Școlii Gimnaziale ”Grigore Silași” Beclean


Școala Gimnazială „Grigore Silași” va fi o școală modernă, în continuă transformare, deschisă spre comunitate prin servicii educaționale de calitate, compatibile la nivel european.

         În școala noastră,  fiecare copil va fi pregătit pentru a fi un bun cetățean european, capabil să se adapteze cerințelor unei societăți în continuă schimbare și care să aprecieze valori precum egalitatea de șansă, toleranța, multiculturalismul.

 

Misiunea Școlii Gimnaziale ”Grigore Silași” Beclean


      Școala noastră este locul în care elevi, cadre didactice și părinți construiesc împreună viitorul comunității în context european.

În școala noastră fiecare elev va fi sprijinit să-și cunoască și să-și dezvolte potențialul în funcție de aptitudinile, interesele și motivațiile proprii în vederea creșterii șanselor de integrare socială și profesională într-un viitor european.

Școala noastră dezvoltă  un sistem bazat pe valori, competență și responsabilitate, cultivând onestitatea, sinceritatea, inteligența socială, curajul  acțiunii civice, creativitatea, implicarea personală, munca în echipă, respectul și valorizarea diferenței umane, solidaritatea.

 

Motto-ul Școlii Gimnaziale ”Grigore Silași” Beclean


            9 ne pasă!

 

Sigla Școlii Gimnaziale ”Grigore Silași” Beclean


 

 

 

 

 

 

 

 

Imnul Școlii Gimnaziale ”Grigore Silași” Beclean


Versuri aici